logo elektrotechniek drenthe

ELEKTROTECHNIEK DRENTHE

Waar kunnen wij u bij helpen?

Stroomstoring

Treft u in uw woning gedeeltelijk of helemaal geen elektriciteit, dan heeft u last van een stroomstoring. Het beste wat u op dat moment kan doen is navragen of de buren er ook last van hebben. Want wanneer dit het geval is, hoeft u geen contact op te nemen met een elektricien. Dan ligt het probleem bij uw energieleverancier. Is dit niet het geval? Schakel dan Elektrotechniek Drenthe in. Onze gespecialiseerde en ervaren elektriciens kunnen u de zelfde dag nog helpen.

Kortsluiting

Valt de stroom uit in een gedeelte van uw woning of pand? Dan wilt u dit probleem maar al te graag oplossen. Tegenwoordig is het lastig om zonder stroom te zitten, wanneer u beseft hoeveel elektrische apparaten we gebruiken. Een oorzaak van de stroomuitval kan kortsluiting zijn. De elektriciens van Elektrotechniek Drenthe hebben veel ervaring met het verhelpen van stroomstoringen en kortsluitingen. Neem daarom contact op met onze spoedservice. Zo wordt u de zelfde dag geholpen.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast heeft een belangrijke rol in uw woning. De meterkast zorgt er namelijk voor dat de elektriciteit in uw woning eerlijk verdeeld wordt over verschillende groepen. Een van de meest voorkomende storingen in de meterkast is overbelasting. Wanneer er veel apparaten zijn aangesloten, zorgt dit voor overbelasting in de meterkast. De groepenkast moet in dit geval dan uitgebreid worden. Dit kunt u onze ervaren elektriciens wel toevertrouwen. Zij krijgen dagelijks de taak om de problemen in de meterkast te verhelpen.

Over Elektrotechniek Drenthe

Heeft u een ervaren elektricien nodig in de omgeving van Drenthe? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Elektrotechniek Drenthe is namelijk al jaren een begrip in de omgeving van Drenthe. Onze gespecialiseerde elektriciens hebben veel tevreden klanten geholpen met het verhelpen van stroomproblemen. 

Elektrotechniek Drenthe kunt u voor verschillende soorten klussen inschakelen. Het maakt niet uit of u met spoed een elektricien nodig heeft of een afspraak wilt maken voor een later tijdstip. 

elektricien in drenthe

Elektra experts

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

ervaren en gespecialiseerd

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

voordelige prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 spoedservice

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving Drenthe

Werkgebied

Een elektricien nodig in Drenthe? Wij zijn uw elektricien in Drenthe! Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we u alsnog kunnen helpen. Elektrotechniek Drenthe is actief in:

 

 

Peizermade

Peize

Roden

Paterswolde

Eelde

Norg

Vries

Assen

Zeijen

Tynaarlo

Zuidlaren

Dennenoord

Annen

Veenhuizen

Marsdijk

Pittelo

Emmen

Kloosterveen

Witten

Bovensmilde

Anreep

Rolde

Eext

Gieten

Gieterveen

Gasselternijveen

 

 

Gasselte

Nooitgedacht

Smilde

Drouwen

Drouwenermond

Buinen

Nieuw Buinen

Borger

Daalkampen

Ees

Exloo

Valthermond

Grolloo

Hooghalen

Beilen

Wateren

Vledder

Wapse

Frederiksoord

Wapserveen

Havelte

Uffelte

Diever

Eemster

Westerbork

Wijster

 

 

Emmer-Compascuum

Klazienaveen

Zwartemeer

Erica

Bargeres

Noordbarge

Nieuw-Dordrecht

Nieuw-Amsterdam

Dalen

Schoonebeek

Coevorden

Sleen

Gees

Oosterhesselen

Hoogeveen

Zuidwolde

De Wijk

Koekange

Ruinerwold

Meppel

Schoonoord 

Odoorn

Valthe

Klijndijk

Nieuw-Weerdinge

Dwingeloo

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 07 154

Elektrotechniek Drenthe

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Drenthe? Dan bent u bij Elektrotechniek Drenthe aan het goede adres!

Neem contact op