logo elektrotechniek drenthe

ELEKTROTECHNIEK DRENTHE

Heeft u met spoed een elektricien nodig in Drenthe? Zoek dan niet verder dan Elektrotechniek Drenthe. Met onze spoedservice kan onze elektricien u de zelfde dag nog helpen. 

Stroomstoring

Treft u in uw woning gedeeltelijk of helemaal geen elektriciteit, dan heeft u last van een stroomstoring. Het beste wat u op dat moment kan doen is navragen of de buren er ook last van hebben. Want wanneer dit het geval is, hoeft u geen contact op te nemen met een elektricien. Dan ligt het probleem bij uw energieleverancier. Is dit niet het geval? Schakel dan Elektrotechniek Drenthe in. Onze gespecialiseerde en ervaren elektriciens kunnen u de zelfde dag nog helpen.

Kortsluiting

Valt de stroom uit in een gedeelte van uw woning of pand? Dan wilt u dit probleem maar al te graag oplossen. Tegenwoordig is het lastig om zonder stroom te zitten, wanneer u beseft hoeveel elektrische apparaten we gebruiken. Een oorzaak van de stroomuitval kan kortsluiting zijn. De elektriciens van Elektrotechniek Drenthe hebben veel ervaring met het verhelpen van stroomstoringen en kortsluitingen. Neem daarom contact op met onze spoedservice. Zo wordt u de zelfde dag geholpen.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast heeft een belangrijke rol in uw woning. De meterkast zorgt er namelijk voor dat de elektriciteit in uw woning eerlijk verdeeld wordt over verschillende groepen. Een van de meest voorkomende storingen in de meterkast is overbelasting. Wanneer er veel apparaten zijn aangesloten, zorgt dit voor overbelasting in de meterkast. De groepenkast moet in dit geval dan uitgebreid worden. Dit kunt u onze ervaren elektriciens wel toevertrouwen. Zij krijgen dagelijks de taak om de problemen in de meterkast te verhelpen.

Groepenkast aansluiten

Het aansluiten van een groepenkast is geen taak die voor iedereen is weggelegd. Er zijn namelijk verschillende soorten groepenkasten waardoor het niet eenvoudig is. De grootste verschillen zitten in de afmeting van de groepenkast en het merk. Daarnaast zijn er groepenkasten met een één fase aansluiting of een drie fasen aansluiting. Tot slot wordt er gekeken naar het aantal stopcontacten in uw woning of pand. Op basis van deze factoren wordt er bepaald hoeveel groepen in uw groepenkast aangesloten moeten worden. Daarom kunt u het beste een specialist op het gebied van elektra inschakelen. 

Onze elektra specialisten van Elektrotechniek Drenthe kunnen u daarbij op een vakkundige wijze helpen. Zo kunt u binnen de kortste keren weer veilig gebruik maken van uw nieuwe groepenkast.

elektricien kortsluiting drenthe

Elektra experts

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

ervaren en gespecialiseerd

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

voordelige prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 spoedservice

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving Drenthe

Storingen in uw meterkast

Een meterkast die overbelast is geraakt, is de meest voorkomende oorzaak van een stroomstoring in uw meterkast. Wanneer u teveel elektrische apparaten op het zelfde moment gebruikt en de meterkast niet genoeg vermogen heeft, resulteert dit in een stroomstoring. Op zulke momenten kunt u gelukkig Elektrotechniek Drenthe inschakelen. Onze ervaren elektriciens kunnen in een oogopslag zien hoeveel groepen er toegevoegd moeten worden aan uw meterkast. Hierdoor wordt de belasting verspreid over meerdere groepen. Zo voorkomt u in de toekomst een storing in uw meterkast. 

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Groepenkast uitbreiden

Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden, maar beschikt u al over een goede meterkast en vind u het onnodig om deze te vervangen? Dan is het een optie om uw groepenkast uit te laten breiden. Dit adviseren wij u wanneer u apparaten aanschaft die veel elektriciteit verbruiken. Vind in ons werkgebied gemakkelijk een elektricien die u kan helpen met uitbreiden. 

Wanneer u apparaten aanschaft met een vermogen van meer dan 2000 kilowatt is het raadzaam om een extra groep te laten plaatsen. Zo minimaliseert u de kans op kortsluiting. Onze ervaren elektriciens weten precies hoe dit in zijn werking gaat en zorgt ervoor dat u weer veilig gebruik kan maken van uw apparaten. 

tool-2766835_1280

Werkgebied

Een elektricien nodig in Drenthe? Wij zijn uw elektricien in Drenthe! Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we u alsnog kunnen helpen. Elektrotechniek Drenthe is actief in:

 

 

Peizermade

Peize

Roden

Paterswolde

Eelde

Norg

Vries

Assen

Zeijen

Tynaarlo

Zuidlaren

Dennenoord

Annen

Veenhuizen

Marsdijk

Pittelo

Emmen

Kloosterveen

Witten

Bovensmilde

Anreep

Rolde

Eext

Gieten

Gieterveen

Gasselternijveen

 

 

Gasselte

Nooitgedacht

Smilde

Drouwen

Drouwenermond

Buinen

Nieuw Buinen

Borger

Daalkampen

Ees

Exloo

Valthermond

Grolloo

Hooghalen

Beilen

Wateren

Vledder

Wapse

Frederiksoord

Wapserveen

Havelte

Uffelte

Diever

Eemster

Westerbork

Wijster

 

 

Emmer-Compascuum

Klazienaveen

Zwartemeer

Erica

Bargeres

Noordbarge

Nieuw-Dordrecht

Nieuw-Amsterdam

Dalen

Schoonebeek

Coevorden

Sleen

Gees

Oosterhesselen

Hoogeveen

Zuidwolde

De Wijk

Koekange

Ruinerwold

Meppel

Schoonoord 

Odoorn

Valthe

Klijndijk

Nieuw-Weerdinge

Dwingeloo

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 07 154

Elektrotechniek Drenthe

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Drenthe? Dan bent u bij Elektrotechniek Drenthe aan het goede adres!

Neem contact op